Reactie plaatsen

Reacties

Hue
3 jaar geleden

Hallo, Goededag!
We are looking for a british shorthair kitten (wij willen graag een gestreept kleur kater hebben).
We would like to drop by to visit you and understand more information. Would you please let me know when it is convenient for us to drop by?
Alvast bedankt!

Met Vriendelijke Groeten,
Hue

Sigrid
3 jaar geleden

Beste Frie. Ik heb geprobeerd om je een email te sturen maar het emailadres blijkt niet te kloppen. Je mag me altijd een email sturen op bovenstaand emailadres.

Frie Beke
3 jaar geleden

Beste,

ik heb al 22 jaar poezen in huis. Mijn huidige poes is een Britse korthaar herplaatser die nu al 3 jaar bij ons is en eind mei 6 jaar wordt. Ik moet echter wachten met de aanschaf van een 2e poes tot mijn man een zware operatie achter de rug heeft waar we nu al 2 jaar op wachten. Ik weet eigenlijk niet of we best een kitten of een herplaatser erbij zullen nemen. Een hele bleke creme spreekt me wel aan, een chocolade ook. ach, er zijn zovele mooie kleuren. Chabliss, die we nu hebben is een lilac point.

Philips Rita
3 jaar geleden

Geachte heer/mevrouw
Ben al een tijdje aan het zoeken naar een britse korthaar chocolat of cinnemon als speelkameraadje voor mijn zes maanden oud kitten. Ikzelf heb twee volwassen britse kortharen, broer en zus zwart en blauw-creme. Mijn katten zijn nooit langer dan twee uur alleen. Ik heb ook nog een hondje en 3 katten die meestal buiten zijn.
Mvg Rita